Get Adobe Flash player

A K C I Ó !

2018.03.23-TÓL
15 % KEDVEZMÉNY
a szabadgyökerű gyümölcsfákra és bogyós gyümölcsűekre
 a készlet erejéig.           
MÁS KEDVEZMÉNNYEL NEM VONHATÓ ÖSSZE!

 

Ültetési javaslat

Ültetőgödör mérete: Ássunk nagy, 60x60x60cm-es ültetőgödröt. A nagy méret a szabadgyökerű gyümölcsfák gyökérzetének optimális fejlődésére szolgál. Több tápanyagot tudnak felvenni, így erőteljesebben növekednek.
Ültetőgödör tartalma: Aljára 10 cm vastagságban marhatrágyát tegyünk, majd finom földet, így a gyümölcsfa gyökerei könnyen tudnak behatolni a puha talajba.
Ültetés: Első lépésként a szabadgyökerű gyümölcsfák fás gyökereiből vágjunk vissza 1-2 cm-t. Ennek célja, hogy a friss metszeten a növény könnyebben veszi fel a tápanyagot, így növelve gyökeresedését. Ezt követően állítjuk a gyümölcsfát a trágyával és földdel töltött gödörbe, úgy hogy az oltás rész egy tenyérnyire a felszín felett legyen. Ügyeljünk arra, hogy a gyökérzet semmi estben se érintkezzen közvetlenül a gödör aljára rakott trágyával, mert kiéghet a gyökérzet. Feltöltjük az ületetőgödröt földdel, majd lábunkkal körben finoman megtapossuk, hogy megfelelő tömörségű legyen. Utolsó lépésként alaposan beöntözzük.
Fagyok beálltakor: térd magasságig felkupacoljuk az elültetett gyümölcsfákat, bogyós növényeket, így megkíméljük a fagykárosodástól.

Vissza a kezdőlapra...

Nyitvatartás

Hétfő 08:00 - 17:00
Kedd 08:00 - 17:00
Szerda 08:00 - 17:00
Csütörtök 08:00 - 17:00
Péntek 08:00 - 17:00
Szombat 08:00 - 16:00
Vasárnap Zárva

ZÁRVA

Nagykereskedelmi kiszolgálás hétfőtől - péntekig 8:00 és 16:00 között

Bemutatkozó videó

Bankkártyás fizetési lehetőség is biztosított!

Töltse le kiskereskedelmi
árjegyzékünket!

(2019, ősz - 2020, tavasz)


Növényismertetőink:

 

Növényvédelmi leírás

 

Fogyasztóvédelmi tájékoztatás

Szavatossági tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Tiltakozási jog tájékoztató

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. További információ.. Adatkezelési tájékoztató

Elfogadom a sütik használatát.