Tájépítészet

Kiemelt feladatunknak tekintjük a tájépítészeti feladatok ellátását, a nagyobb zöldfelületek építését is. Ebben a vonatkozásban megkülönböztetett figyelmet szentelünk az autópálya-zöldfelületek létrehozásának, a növény- és véderdő telepítésnek.

Évek óta sikeresen vállalunk részt az egyre bővülő magyarországi autópálya-hálózat építésében. Az autópálya-fásítás és parkosítás elsődleges célja a zaj és környezeti károk mérséklése mellett a közlekedésbiztonsági feltételek megteremtése, a sávok közötti fényzárás, az út vonalvezetésének esztétikai hangsúlyozása. Mindezek kialakítása során az autópályákat övező lakott területek védelmét és az aktuális természetvédelmi szempontokat egyaránt figyelembe veszünk.

E tevékenységeinket kísérő szolgáltatásaink: növénytermesztés, erdészeti munkák, irtás, füvesítés, növény – és erdőtelepítés, a létrehozott zöldfelületek fenntartása, humuszterítés.

A feladatok gyors és rugalmas elvégzéséhez hátteret nyújt az a jelentős faiskola, ami 1 000 000 konténeres cserje és 80 000 fa nevelésére alkalmas. A rendelkezésre álló konténeres növényanyag a vegetációs időben is lehetővé teszi a növények telepítését. A parkerdészetünk által megtermelt cserjékkel, fákkal beszállítóként részt veszünk más kivitelezők által kialakításra kerülő autópálya-szakaszok fásításában is.

Egyik kiemelkedő referenciánk az M6-os autópálya, az M6-M8 autópálya dunaújvárosi csomóponti szakaszának fásítása, illetve ezen területek fenntartása.

Főbb referenciáink:

M6-os autópálya
tájépítészet

Nyitvatartás

Hétfő 08:00 - 17:00
Kedd 08:00 - 17:00
Szerda 08:00 - 17:00
Csütörtök 08:00 - 17:00
Péntek 08:00 - 17:00
Szombat 08:00 - 16:00
Vasárnap Zárva

ZÁRVA

Nagykereskedelmi kiszolgálás hétfőtől - péntekig 8:00 és 16:00 között

Bemutatkozó videó

Bankkártyás fizetési lehetőség is biztosított!

 

Növényvédelmi leírás

 

Fogyasztóvédelmi tájékoztatás

Szavatossági tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Tiltakozási jog tájékoztató
 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. További információ.. Adatkezelési tájékoztató

Elfogadom a sütik használatát.