Köszönjük az elismerő szavakat

Köszönjük szépen az elismerő szavakat dr. Bencsik Dávid úrnak az  Agrárminisztérium nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkárának!

"Hétköznapi hősök az Országfásítási- és Településfásítási program színfalai mögött

Nemrég Piliscsabán ültethettem almafát annak a programnak keretén belül, amely a legnagyobb fásítási program a rendszerváltás óta: a kormány 1,5 milliárd forint finanszírozást biztosít rá és 1350 településen 36 ezer fát ültetünk el általa. De honnan is jönnek a fák? Régóta furdalt a kíváncsiság. Ma Kecskeméten jártam a Portfolio által rendezett Agrárium 2022 Konferencián és az eseményt követően elmentem oda, ahonnan a fák érkeznek az Országfásítási programhoz. Ez pedig nem más, mint a Juniperus Parkerdészet - KEFAG Zrt. Örömömre Bekőné Polner Katalin, az intézmény vezetője bent volt és fogadott, majd körbe is vezetett a 100% állami tulajdonban (!) levő parkerdészetben, amely 10 hektáron terül el és látja el mindenféle széppel és jóval az ültetni vágyó kertbarátokat. Megtudtam, hogy fő tevékenységük a dísznövénytermesztés és kereskedelem, de a parképítés, a zöldfelület-fenntartás, a parkerdő-kezelés, a tájépítészet – ennek legszembeötlőbb megvalósulása pl. az autópálya-fásítási tevékenység -, a fasorfenntartás és nem utolsó sorban a hosszú évek óta végzett, magas színvonalú szakmai tanácsadás is a repertoárhoz tartozik.

A parkerdészetet és termékeit mindenkinek ajánlom, mert egy tökéletes példája annak, hogy az állam jó gazda és korrekt partner!

A tippet külön köszönöm kiváló kollégámnak, Szentpéteri Sándor erdőkért felelős helyettes államtitkárnak! "

dr. Bencsik Dávid

www.facebook.com/juniperus.parkerdeszet

Vissza a kezdőlapra...

Nyitvatartás

Hétfő 08:00 - 17:00
Kedd 08:00 - 17:00
Szerda 08:00 - 17:00
Csütörtök 08:00 - 17:00
Péntek 08:00 - 17:00
Szombat 08:00 - 16:00
Vasárnap Zárva

ZÁRVA

Nagykereskedelmi kiszolgálás hétfőtől - péntekig 8:00 és 16:00 között

Bemutatkozó videó

Bankkártyás fizetési lehetőség is biztosított!


Növényismertetőink:

 

Növényvédelmi leírás

 

Fogyasztóvédelmi tájékoztatás

Szavatossági tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Tiltakozási jog tájékoztató
 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. További információ.. Adatkezelési tájékoztató

Elfogadom a sütik használatát.